Voor een rustige plek midden in de natuur!

De Woonboerderij

Onze woonboerderij Salland ligt midden op het bosrijke Sallandse platteland, tussen een aantal karakteristieke dorpen als Raalte, Heino en Dalfsen. In het oosten grenst dit gebied aan het nationaal park "De Sallandse Heuvelrug", een groot glooiend natuurgebied met veel bos en heide. Aan de westkant ligt het IJssellandschap met uitgestrekte weilanden, landgoederen en kastelen. U kunt er prachtig wandelen en fietsen. Ook voor kinderen is er volop ruimte om lekker te spelen.

 
 
 
 

De ruime woonboederij Salland met zeven slaapkamers en twee badkamers is ingericht voor voor groepen tot 25 personen( inclusief drie kinderen). Het huis heeft een geheel vrije ligging op een hectaregroot eigen terrein, is kindvriendelijk en ook voor minder-valide mensen heel goed toegankelijk. U verblijft er met uw groep in alle privacy.

 
 
 
 

Beneden:
Ruime Entree, Royale woonkamer, Ruime woonkeuken met goede kookgelegenheid, toilet, twee slaapkamers en twee badkamers.(plus nog extra badkamer in de multifunctionele ruimte). Boven is overigens ook nog een toilet en een badkamer.
Verder is er een beneden nog een speelruimte met een grote tafeltennistafel, voetbalspel en allerhande speelgoed.

 
 

Boven
Vijf van de zeven slaapkamers, toilet en een badkamer. Er zijn ook twee bedden voor extra lange mensen.

Buiten:
Een grote tuin met een verschillende terrassen.

Op het royale grasveld van ruim één hectare is ook veel ruimte om bijvoorbeeld te voetballen, volleyballen of te badmintonnen.

Er is ook een ruime, open  kapschuur  waar het heerlijk vertoeven is. Zomers voor een koele schaduwplek, bij regen een ruime, droge speel- zitplaats.

Ook voor bijvoorbeeld skelteren of voetballen is buiten op het verharde erf veel ruimte. We hebben ook een groot buiten speeltoestel. Op korte loopafstand van woonboerderij Salland is eveneens een kinderboederij met speeltuin en een overdekte speelhal gelegen.

Inclusief zijn dekbedden en dekens
Exclusief zijn: linnen, schoonmaak- energiekosten en toeristenbelasting.

Huisdieren zijn in overleg welkom.Verder is er een ruime overloop naar een flink terrasbalkon

Kinderbed, kinderstoel en box zijn aanwezig.

Extra multifunctionele ruimte
In overleg kan ook extra een multifunctinele ruimte worden gehuurd. Een grote, fijne ruimte van ca 100 m2 welke in overleg flexibel kan worden ingedeeld worden ingedeeld en gebruikt. Groter/ kleiner/ tafelindeling e.d. Standaard staan er twee lange suar boomstamtafels en comfortabele stoelen in een middels de flexwand afgeschermde ruimte. In overleg kan ook in ondersteunende horeca worden voorzien. De ruimte heeft een eigen badkamer en toilet  en is voor veel algemene groepsaktiviteiten geschikt. Deze ruimte zit niet standaard bij de prijs inbegrepen; de extra huur ligt rond de 200 per weekend, afhankelijk van de inrichting. Neemt u voor de mogelijkheden gerust nader contact op. Let op: In tijden van corona kan, afhankelijk van uw groepsgrootte en -samenstelling, het onontkoombaar zijn dat verhuur enkel kan plaatsvinden in combinatie van woonboerderij inclusief multifunctionele ruimte. De huur wordt gedurende coronatijd indien nodig automatisch aangepast.